DizzyX Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 właśnie wróciłem z trasy, 800km przejechałem w sumie bez żadnego zająknięcia, dzielny ten mój Scenic z 1.4 pod maską, dodam tylko że na A2 wcale nie zostawał w tyle, dzielnie pruł do przodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Umyty i bagaznik wysprzatany chodz nie na dlugo bo lubie miec tam bajzel ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wprawdzie nie dzisiaj, a wczoraj, ale pościerałem kurze w Megi, odkurzyłem ją całą, wymasowałem mleczkiem oraz wymyłem szyby od środka. Dzisiaj mycie zewnętrzne auta i woskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Megi dostał nową kierownice z phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 dolałem płynu do spryskiwaczy :-P i poukładałem w bagażniku wszystko jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piootrek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Oj dużo zrobiłem. Od poniedziałku nowe panewki, pierścienie, uszczelka śruby itp. Dzisiaj totalne czyszczenie i przeróbka z societe na osobówke done! Jeszcze tylko pasy i do rejestracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sprawdzony poziom oleju w skrzyni biegów. Dolano ok 150 ml. Zatankowany do full gaz na Lotosie + 35l PB 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 założyłem dwie nowe oponki Bridgestone ER300 195/65R15 91 H (po 190 zł. za sztukę), założone oczywiście na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dzisiaj renatka dostała nowy olej silnikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Megi dostała nowe szczęki i wyregulowano u niej pompę - teraz odpala jak talala... Po południu czeka ją mycie, a w tygodniu czyszczenie komory silnika... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Oba autka wypucowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wymieniłem wygłuszenie przedniej maski bo poprzednie myszy zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zalałem do pełna VERV-ą i jakby jej lepiej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek LKR Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 dalem jej spokoj odpoczela na swoim miejscu parkingowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi