slawskip Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ostatnimi czasy, wymieniłem sworznie wahaczy przednich, klocki hamulcowe. Megi dostała nowy rozrząd z pompą wody i uszczelniono pompę paliwa co by rano lepiej palił do tego jest zalewana do pełna. Przed chwilą zrobiłem sobie krótki rajdzik do Tesco i z powrotem (po dżemik;) ), przy okazji w drodze powrotnej przedmuchałem turbinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wymieniony EGR + przyuczenie komputera( podobno nazywa się to przyuczenie modułu komfortu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 no to zaczynamy, zaprowadziłem do pana doktora 1,9 dci, wymieniono: kompletny rozrząd+ paski, poduszk silnika górna, wszystkie płyny (olej, płyn hamulcowy, płyn chłodniczy), napełnienie klimy + odgrzybianie, no to chyba wszystko a co do kosztów to wolicie nie wiedzieć :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Wymieniłem gumy na wahaczu prawym przód i ustawiona zbieżność... o tankowaniu to nie pisze bo musiałbym raz w tygodniu wpisywać że do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Umyłem, zestroiłem antenę CB, zamaskowałem przewód antenowy i dołożyłem podkładkę pod antenę. Teraz idę przykleić naklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 A ja dziś ją zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Zamontowałem lampy tylne od phII i nie jestem do końca zadowolony (niezbyt idealnie pasują do karoserii, odstają no i te niepasujące wkłady...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 odpaliłem, pojeździłem, zalałem za 50zł, zaparkowałem.. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 zalana za 195 zł , czyli do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormo7 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 To i ja się pochwalę. Szczeniak dostał nowe: 1. Gumy stabilizatora 2. Amortyzatory przednie - gazowe 3. Amortyzatory tylne - gazowe 4. Tarcze i klocki - przód 5. Tarcze (z łożyskami) i klocki - tył 6. Olej 5W50 Mobil + filterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 zalałem do pełna, wymyłem, nałożyłem wosk i zaczęło padać.... teraz biorę się za wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 odkurzyłem, umyłem, wypolerowałem, wypastowałem czarne plastiki, jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zatankowana pod "zawór", LPG ~66PLN Cewki wysuszone i wyczyszczone... Pali równo i zbiera się bardzo dobrze, aż asfalt się zwija ;P teraz tylko na myjkę zabrać bo brudasek, i to nie tylko na zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Naładowałem aku, zaraz idę zająć się wnętrzem, po południu być może umyje z zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 wypadek- rozbity przód...czy do uratowania auto- nie wiem dziś się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi