Merkaba Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dziś prace z elektrykom, czyli pociągnięcie instalacji od halogenów przeciwmgłowych jutro dopieszczenie tego. Wymieniona guma na przegubie przednim lewym dla potomności jest tam zabezpieczenie które trzeba małymi ciążkami do segerów (ale wersje bez oczek) rozszerzyć i dobrze młotkiem przyfasolić. LPG do pełna i 150km spacerek Zamówione amory na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Naprawiłem mech.wycieraczki tylnej ,zepsułem przycisk ogrzewania tylnej szyby i lusterek :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A ja odkurzyłem i nawoskowałem, jeszcze tylko wymiana tranzystorów i dmuchawa zacznie gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a ja w mojej megan'ce wymieniłem olej,płyn do chodnicy,filtry,zakonserwowałem cały spód wymyłem i wypastowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Naprawiony klakson który dziwnym trafem od wczorajszych prac nie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCeZu Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Pomalowane szczeki z przodu i wypolerowane felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dziś czernidło na zderzaki i umyte szyby Jutro rejestracja i pierwsza jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nowa antena do CB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wyczyszczony i wyregulowany klakson, i uszczelniony silikonem prawy reflektor, niestety parował. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wymieniłem: - łożyska amortyzatorów - łączniki stabilizatorów - sworznie wahacza - ustawiona zbieżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Przyklejony spojler, ale chyba bez wizyty w warsztacie i spawania nie obejdzie się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 nowa ale używana szyba drzwi prawych przednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Megi wypolerowana -wygłaskana, buciki też są na cacy zrobione ( opony i aluski), wewnątrz wytarte pianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wyprana tapicerka:) Boczki fotele i kanapa:) Do tego pogieła mi się uszczelka (zgarniacz) prawy przedni ;D musze wymienic ( jakby ktoś miał niepogięty chętnie kupię ) i do wymiany jeszcze kratka podszybia ( dostep do filtra kabinowego ) i plastik pod klamką wewnętrzną prawy ( taka mini kieszonka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Założone nowe "kapcie" kleberki Zatankowana PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi