pecado Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zawiozłem do mechanika, popsuła się blokada regulacji kierownicy. Okazało się, że pękł metalowy element, taki drobiażdżek o bokach 4-10mm się wziął i pękł. Uznania dla Renault za dobór materiałów. Żeby nie było łatwo ten element nie jest dostępny jako część, tylko element zestawu. I jak tu nie kochać francuzów? :) Na szczęście chłopaki z Renocar zaaplikowali rozwiązanie partyzanckie (za moją świadomośćią i zgodą), więc jest nadzieja, iż zgodnie ze starodawną maksymą będzie trzymać najdłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Myślałem, że padła żarówka kierunku prawego :evil: na szczęście po poprawieniu starej, dokładnie oprawki, żarówka ożyła i ma się dobrze - na moje szczęście nie musiałem zdejmować koła i babrać się z wymianą . Dziękuje inżynierom Renault za genialne rozwiązanie... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 zalałem za 50 a jutro drobne naprawy na koszt sprzedajacego mi samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Zabrałem Panią na Diagnostykę do Lekarza : Błąd P0089 Prawdopodobnie wtrysk - i :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 zalałem do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 W ciągu dwóch dni wymieniłem akumulator na nowego Boscha i łożysko w lewym przodzie na SKF. Stare prawie zajeździłem na śmierć :) Najgorsze, że akumulator nie dawał wcześniej żadnych oznak rozładowania i w jednej chwili już nie miałem jak odpalić autka. Całe szczęście, że stało się to na miejscu a i tak miałem 5 godzin wyjęte z życia nie licząc nerwów :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 kupiłem glebę, kierunki clear, licznik z białymi zegarami ;-) Montaż na dniach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoemiLeaffire Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kupiłam breloczek do kluczyków i rozkodowałam radio :) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zamówiłem oponki zimowe do Megi, Goodyear ultragrip 7+ 185/60/R15 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Renia dostała nowiutki hak holowniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Naderwałem zderzak w sumie nie ja a tato :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Wyposażyłem ją w ramki pod tablice forumowe, od razu lepiej się prezentuje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 założyłem nowy licznik ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wczoraj zatankowałem na full, a dzis z rana oskrobałem pierwszy raz w tym roku szybki w bolidzie. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Skorzystałem z pogody, wyczyściłem wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi