BodzioDPL Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 wymieniony korek od miski olejowej, na nowo przymocowany tłumik, zalany za 70, dolany olej i płyn spryskiwaczy.. i na dzisiaj starczy tego dobrego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarynDCI Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wyczyściłem wnętrze, zalałem płynu do spryskiwaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 wymieniony olej na Mobil 5W40 , filtr oleju , filtr powietrza i jeszcze zostanie dziś umyty i wysprzątany w środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zakonserwowałem progi na zimę bo już piękny brązowy nalot trochę mi się znudził, przy okazji próby odkręcenia tylnego koła urwałem dwa klucze a koła i tak nie odkręciłem :shock: dolałem też zimowego płynu bo ludzie straszą, że za 2 tygodnie już po śniegu będziemy jeździć :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Własnoręcznie zająłem się hamulcami z przodu - ciągle piszczały, godzinka pracy, teraz jak tata wyjeżdżał to się zdziwił czemu tak cicho... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Wymieniłem filterek powietrza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Umyłem, wysprzątałem, zalałem za 85zł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 no to tak: GT i classic, umyte, nawoskowane, wysprzątane w środku, wyplakowałem wnętrze i oponki. 8 godzin roboty, ale widok bez cenny, aaaaa i classic zatankowany do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 pomalowałem uchwyty od drzwi na srebrny kolorek ,i wymieniłem obie tylne klameczki na chromowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 wyminiłem olej oraz filtr olejowy :-P , olej oczywiscie ELF :-P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Umyty z zewnątrz jak i w środku, szyby również, odkurzony, dostał za ładny wygląd nowiutką gaśnicę i apteczkę oraz dywaniki gumowane, kupiłem mu również nowy olej CASTROL, który mu wymienię jak przyjdzie czas, skorzystałem z okazji w znajomej stacji paliw. A-ha, wyjąłem wszystkie żaróweczki z lamp pojedyńczo i odkurzyłem je oraz lampy. Jakby jaśniej świecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioDPL Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Umyłem, odzyskała blask po serii deszczów 8-) widać efekt zeszłotygodniowej polerki. Wyczepałem dywaniki... sprawdziłem stan płynów, przymocowałem grill bo 1 uchwyt sie złamał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 kontrola poziomu płynów, wymycia autka, odkurzenie, czyszczenie środka, montaż podgrzewanego lusterka zew. Warto było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 kupiłem skrzynkę basową ze wzmacniaczem od usera sergiu83 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 zalana do pełna (lpg) i wygnana do Warszawy (02.10.2010) ;p godz. 13 powrót do domu (Toruń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi