Megi98 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 wypucowałam, wymyłam wszystkie możliwe plastiki magicznymi chusteczkami z biedronki i odkurzyłam w środku a i szybki od środka też umyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriupsm Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 wymieniłem olej na Castrol Magnatec 10w40 oraz dolałem płynu zimowego do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sroqraf Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Wymiana amortyzatorów, łożysk oporowych, tarcz i klocków hamulcowych oraz filtra paliwa HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Umyty na błysk, zatankowany pod korek, i wlany zimowy płyn do spryskiwaczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Umyłem i chciałem wymienić włącznik świateł, ale niestety mi się nie udało, ostatecznie zreanimowałem stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_k Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Wyszorowany, nawoskowany, gumowe dywaniki kupione i założone. Autko błyszczy się jak psu %^&*. Zostało tylko wymienić żarówkę w przeciwmgielnych z tyłu i wykombinować coś z antena od radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Wymieniłem cały wydech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Wymieniłem dywaniki. Wysprzątałem, umyłem i wypastowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Rozkrecilem caly blok kierownicy aby dostac sie elektycznej blokady kierownicy oraz wyrwalem dwa lusterka, do ktorych jest doprowadzone napiecie a tylko jedno sie ogrzewa... w tym nowo kupiony uzywany wklad na gieldzie! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Zalana za 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 moja zalana skromnie, za 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 przypomniałem GT że ma turbinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wypucowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 na zimę - wkręciłem i wykręciłem gwinty mocowania ucha holowniczego a potem je nasmarowałem. To tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś potrzebował pomocy od mojego RX4. (gwinty były tragicznie zardzewiałe, ucho nigdy nie używane, dobrze że mam jeszcze haka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 W sumie to zrobiłem wczoraj- zatankowałem do pełna za 240zł disel GOLD. Dałem jej rozwinąć skrzydła , dałem jej polatać bez ograniczeń, żeby widziała na co ja stać. Raz nie zawsze. A dziś ja spłukałem z kurzu i pochwaliłem. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi