Gość sei08 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A ja moja Renacie pogłaskałem i włożyłem nowe dywaniki A niech ma czyste welurowe skarpeteczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 wyjąłem silnik ze skrzynią biegów i sankami. :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 otworzyłem maske przy pomocy WD-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Załatwilem mojej Megance nowe klamki wewnętrzne (chrom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaseso Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 wypucowałem od maski po bagażnik:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 sprawdziłem stan płynów eksploatacyjnych wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 megi dostała nowe klocuszki i tarcze z przodeńku i już jest cacy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 przykryłem przednią szybę Megi kocykiem na noc aby nie przymarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 dolałem płynu do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 A ja pomalowałem dziś bębny na kolor czerwony a jutro zabieram sie za szczęki z przodu :-P :-P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 założyłem nowe tarcze brembo z klockami ferodo, a skoro już koła były zdjęte to wrzuciłem letnie koła ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 szczęki z przodu chyba zaciski... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wyplakowałem środek i zmieniłem pióra wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 ja podobnie, pare dni temu bylo mycie z woskowaniem karoserii, dzis odkurzanie i plakowanie srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi