DizzyX Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ahh... przy aucie spędziłem cały dzień praktycznie, a w zasadzie nic wielkiego nie zrobiłem - umyłem - wysprzątałem i odkurzyłem calutkie wnętrze - przełożyłem kabelki w kostce radia -> w końcu zapamiętuje stacje - razem z tatą naprawiliśmy wskaźnik temp. zewnętrznej -> co się okazało, termistor nie był uwalony, a przetarte były przewody, teraz wszystko śmiga ok i wskazuje dobrą temp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 umyłem i SESJE małą zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Wysprzątałem w środku i porządnie wymyłem na myjni bezdotykowej po zimie :roll: Zapomniałem że koła na letnie zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxai Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Zamieniłem kola na letnie + malowanie zacisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Umyłem, odkurzyłem a w poniedziałek rano letnie obuwie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domek92 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ja też umyłem bo mi gołębie obsrały ;] <boks> <boks> <boks> <boks> <boks> <boks> <boks> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 A ja dziś porobiłem fotki i wstawilem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 a ja dzisiaj nie zrobiłem nic, ale mi ktoś antene gwizdnął z dachu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Wymieniłem filtry, olej oraz porządne mycie i odkurzanie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Umyłem, odkurzyłem po rozpaczałem nad pękniętą powierzchnią lakieru na zderzakach i plastikowej części klapy, zrobiłem oświetlenie tablicy tylnej, wygłuszyłem kolejne elementy deski rozdzielczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Posprzątałem w bagażniku ;-) Do wnętrza włożyłem welurowe dywaniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 W końcu zebrałem się i umyłem po zimie, to zaczęło padać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 dałem święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 znowu umyłem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Wymieniony łącznik elastyczny tłumika i założone letnie gumy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi