neo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wiecie może gdzie jest i jak się wymieni filtr przeciwpyłkowy w meganie cupe 96r. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 powiem o hatchbacku ale pewnie to samo :) otwierasz maske i jak patrzysz na silnik to po prawej stronie na podszybiu otwierasz zaslepke na zatrzaskach i pod nia na a srobke torx jest filtr :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 mam identyczne pytanie... z ta roznica ze filtru tam niema:) w manualu jest napisane gdzie ten filt powinien byc ale go tam niema:)) najprawdopodobniej mam poprostu wersje bes filtu przeciwpyłkowego - czy ktos kto posiada auto z tego rocznika (96 1.9d) moglby cyknac jakas fotke, jak to wyglada, czy moge samemu to zrobic, czy duzo z tym zabawy - chce zalozyc filtr przeciwpyłkowy bo mam dosc juz piasku w oczach, szeleszczacych lisci i matrwych owadow:)) z gory dzieki za pomoc, pozdr. bortas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 właśnie, ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii? da się wstawić, jak go tam nie było wcześniej? tutaj mam parę fotek jak wygląda to u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 bortas, może cyknij fotkę jak to miejsce na filtr wygląda w przypadku Twojego auta. Wtedy będzie widać czego brakuje. Może tylko filtra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jak widać na zdjęciach powyżej, u mnie jest otchłań :) brakuje pewnie dużo więcej niż samego filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zdecydowamie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 neo, http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=2841 w tym temacie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 jesli wszystko dobrze rozumiem to poprostu u nas tego filtra niema (podobno niejest to dziwne dla aut starszych). Lewy - u mnie jest dziura jak u Mariusz'aG - ot poprostu tam tego niema. to co podeslal Robak to jest sama wymiana filtra - tylko ze ja nawet niemam gdzie go wsadzic - brakuje tej calej obudowy plastikowej. Pewnie trzeba bedzie pojechac na jakis szrot i przetrzepac jakas meganke... moze uda sie cos wykabinoac. Poki co, zastanawiam sie bardzo nad jakas prowizorka tymczasowa bo po tym jak ostanio postawilem auto przy kamienicy (gdzie robili ocieplenie i mnostwo steropianu lecialo), gdy pozniej wlaczylem nawiew... to sobie mozecie wyobrazic co sie dzialo w srodku - do dzis mam steropian miedzy zebami... i bialy samochod inside. pozdr. rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 znam ten ból ze styropianem :-/ zastanawiam się czy nie podkleić tych kratek plastikowych od spodu, np jakąś siatką typu moskitiera, zawsze co grubsze by się odsiało, tyle, że pozostaje jeszcze dziura od strony akumulatora :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz19 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Heh panowie u mnie tez niema tam filtra za to mam coś takiego.... A sam potrzebuje dostac sie do filtra... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 niedzwiedz19, ewidentnie ktoś coś tu przerabiał i nie wiadomo co tu zmieniał? może klimę ktoś domontował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Wygląda na to, że te elementy byly połamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz19 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 No mozliwe że ktoś tu kombinował... nie przejmuje sie tym tylko chodzi o to ze szukam przyczyny parowania szyb w mokre dni i myślałem ze to filtr kabinowy ale niestety nie mogę go znaleźć :-x ale cóż jakoś przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A może masz ciały czas obieg wewn? Wtedy właśnie parują szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi