qwerty1234 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam! Przyszedł czas na wymianę filtra przeciwpyłkowego. Zamierzam kupić nowy, ale nie wiem jeszcze jaki. Czy warto brać z aktywnym węglem? Przeszukałem sklepy internetowe i są różne akurat do tego modelu Megane 1.6 96r bez klimy. Wymiary jakie mi są potrzebne to ok. 290x185x20. Czy ktoś może coś poleca? Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A możesz podać link do tego filtra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Czy warto brać z aktywnym węglem? warto brać, ja do scenika kupowałem ostatnio z purfluxa ale takich jak ty podajesz wymiarów to ja nie widzę w żadnym modelu bo są 250/190/20 ale to przy klimatyzacji do modelu bez klimy są 230/160/30mm choc pamiętam że jak miałem megane to tez nie pasował filtr z katalogu tylko dobierałem na wymiar wiec wyjmij filtr pójdź do sklepu i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty1234 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nie podam linka, bo to są wymiary starego. Mam też numery renault tego filtra (7700845811). Chyba tak zrobię, wezmę stary i do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 no jak masz numer filtra to już jesteś w domu nr filtr z filtrona to K1023 purflux AH 116 nie widzę opcji z węglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty1234 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Znalazłem, który będzie pasować. Purflux AHC116 chyba jest węglowy. Tylko prawdopodobnie już go nie dostanę w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi