alanos Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 tak.Dla klubowiczów jest w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 alanos, na progi już też masz czy dopiero w trakcie projektu bo może odrazu by zamówić komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja Cie bardzo przepraszam - na spot nie dotarłem z braku auta. Ale mozemy się jakoś zgadać na dniach A to nie można dać znać zawczasu, że trza koledze dupsko dowieźć bo transport własny niedostępny? <boks> :P Szczegółowe ustalenia poczyńmy jednak na PW, bo nas zaraz "rozszczelajom" za OT :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 na razie progow nie zrobilem.Brać co jest :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 najlepiej na [email protected] alanos, a mogę liczyc na odpowiedź na maila :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ja mam pytanie czy śrubeczki są w zestawie, czy trzeba sobie osobno samemu kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 CareK, nie no myśle że w zestawie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Wszystko jest w zestawie z podkładeczkami,nakrętkami oraz śrubkami na imbus.Jak piszecie do mnie mejla(których chyba nie dostaję)to piszcie że z klubu megane Do Megane I nie trzeba nic wiercic bo tam są już otwory, natomiast do Megane II trzeba wiercic otwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 alanos, ponownie wysłałem maila na podany adres :-/ Czekam na jakiś odzew. Pozdro P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 pawelp2008, to ty masz pecha ja zamówiłem i już nawet dostałem... potwierdzić mogę że super, naprawdę warto wydać ta kase, jestem jeszcze ciekaw tych na progi nakładek, ale to bym chciał u kogoś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 kbarann, taki już mój los :-( . Zamówiłem nakładki na pedały i podstópkę. Zobaczymy :-P [ Dodano: 15-04-2009, 15:20 ] Właśnie dostałem nakładki. Dziś montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jest to jeszcze aktualne? Chętnie bym kupił do Megi I te pedały i pod stópkę :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A ja z chęcia przygarnąłbym nakładki na progi 4 szt do scenica II czyli odpowiednią czcionką oznakowane. Jak będzie możliwość takowa, oczekuję odzewu w temacie lub powiadomienia na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam. Czy można jeszcze kupić te nakładki na progi do Meganki II? Interesuje mnie zestaw na 4 progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Można Oferta wciąż aktualna - szukać na allegro albo [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi