bartlomiejg Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam, jestem tu nowy. jestem zainteresowany http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7469254 tym samochodem. czy ktoś coś o nim wie? warto? jak w ogóle sprawują się te wersje itd. z góry dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 bartlomiejg, silniki 2.0dCi są najlepsze w gamie renault.W serii ma 177km ten z tego co widzę był chyba modzony (210km). Na pewno warto sprawdzić autko w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jeżeli wszystko ok to pewnie, że warto. Podjedz do renault daj nr vin i będziesz wiedział wszystko. Lepiej wydać troszkę kasy niż potem w niego pakować P.s Ja jestem ciekawy jak taki diesel chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Nie pasuje mi podświetlenie klimatronica (podmieniony panel z ph1?): - jest inne niż w wyświetlaczu komputera, a powinno być takie samo - taki kolor był w ph1, w ph2 jest jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A gdzie panel do obsługi navi? Mam taką samą i pod radiem jest navigacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomiejg Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 a czy w tej wersji sport nie są po prostu inne zegary niż w "zwykłych"? Z tego co zauważyłem to normalnie megane ma po prawej stronie obrotomierz, a tutaj jest po lewej, wiec może tak powinno być? ( http://img.auto.cz/news.pl/img/galleries/r...e229bff34b5.jpg ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Zegary są takie same - po lewej stronie obrotomierz ma ph2, a po prawej ph1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomiejg Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 ok ok... facet napisal ze samochod ma te 210KM, bo jak to napisal, jest "z chipowany" pytanie czy taka moc nie niszczy tego silnika i skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 osobiscie kupiłbym pierwsze autko: http://www.wroom.pl/samochodyrenault-megan...t-2,0dci-s.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cięcie on tu mówi o 200 konnej megi a ty z linkiem wyskakujesz z tato wozem 100 konnym :) Zaakceptowany regulamin forum należało przeczytać :) uuuu pasek mi daj jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi