kuba84 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam jako że jestem nowy na to forum to nie wiem czy dokładnie w tym temacie powinienem napisać ale... Problem wygląda następująco: cos strasznie szumi i buczy ale generealnie tylko w zakresie od 60 do 80km/h. Będąc na kanale zauważyłem wyciek z okolic skrzyni biegów. Diagnosta stwierdził że to buczenie może być spowodowane niskim stanem oleju w skrzyni biegów. Ewentualualnie co może być jeszcze nie tak ? opony? półoś? łożysko wyeliminowane bo jest ok i nie szumi Panowie prosze o jakies sugestie itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Identycznie mam ja. Dzisiaj oddałem autko do mechanika także jak wróci to opisze co było powodem tego buczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 w takim razie bede czekał na info Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Może to wydeh?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Niestety auto będzie dopiero robione za 2-3 dni także jak coś bedę wiedział to opisze problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uffomegane Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kurde, też mi szumi. Do niedawna jeszcze wyło, ale jak oddałem do mechanika to wymienił łożysko koła i osłonę przegubu wew lewą. Cały czas jeszcze łudzę się że to opony zimowe. Zobaczę po wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob1 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Warto sprawdzic poziom oleju w skrzyni a nawet go czasami wymienic byc moze lozysko w kole do tego moze i opony troche szumia ale fakt jest faktem ze meganki sa dosc glosne ja jak pierwszy raz jechalem po zakupie auta to po drodze sie zatrzymalem bo myslalem ze mam bagaznik niedomkniety:) ==== daj znac co slychac po wizycie u mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi