maxdm Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam wszystkich użytkowników!! Obecnie jeżdże R19 1.8 (72hp) i zastanawiam sie nad zmiana na Megi pokazana na ponizszym linku. Możecie oglądnąc i doradzić? pozdr http://moto.allegro.pl/item585333397_stan_...mowe_chrom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 odpuść, ja bym się tym nawet nie zainteresował ze względu na "styling" (można to tak nazwać?). Koleś pisze trochę bajek w opisie aukcji. Ja bym szukał seryjnego egzemplarza, za którym ludzie nie będą się oglądać z pewnych względów Najgorsze w tym aucie może być to, że było naprawiane też przy użyciu podobnej jakości części. Cena też szału nie robi. Sorry, ale to wg mnie nie nadaje się do oceny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 meganecoupe02, ma racje Daj sobie spokoj z tym egzemplarzem. Pisanie bajek, że od kobiety od razu by mnie zniecheciło. Pamietaj, to też może być minus, że akurat od kobiety :) Druga sprawa - słaby motor. Trzecia sprawa - cena - za tą spokojnie możesz mieć diesla, a jeśli wolisz mieć ciszej to przynajmniej 1,6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jeżeli dzwoniłeś i koleś jest z okolic Pińczowa (miejscowość Kozubów) to tym bardziej odpuść ;-) Oglądałem tam rovera 420 - "warsztat blacharski" na podwórku, obok vito całe w szpachli, koleś przy mnie lał opał do tego rovera :shock: . Stan samochodu przemilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Mówicie o stylizacji tego samochodu, a też podobnie stylizują niektórzy na tym forum. Może to była jakas maniaczka meganki z niemieckiego forum megane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 większość ludzi pisze bajki w ogłoszeniach,jedni więcej a jedni mniej. Jeżeli styling się tobie podoba (mi np wizualnie sie widzi taki classic) to możesz zadzwonić podpytać co i jak a jak się zgrzejesz na maxa to poprosić kogoś z okolicy o obejrzenie a może się okaże,że faktycznie zadbane autko. Jeżeli faktem będzie, to że to ci handlarze z własnym warsztatem obok na podwórku,klepią,malują itp to sobie faktycznie daruj! Inna sprawa,że cene troszkę wysoka+opłaty... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 polemnik, przez styling do serca opis typowego handlarza, wersja chrom? Co to ma znaczyć? Nie lubię takich bajek i to mnie zraziło do tego auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi