donzibi Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 czy przy wymianie paska rozrządu muszę wymieniać rolkę napinacza w scenicu 1,9dci 2003 ,przebieg 160000 ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 donzibi, Tak powinno się to robić razem z wymianą paska. Nawet sprzedają to w kpl. z paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donzibi Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 dzięki za podpowiedż mam jeszcze jedno pytanie ,czy muszę wymieniać wszystkie (okazało się że jest w komplecie aż 3 rolki)rolki?tj. prowadząca, napinająca i jeszcze jakaś jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 kolego rozbierając rozrząd wymieniasz wszystkie rolki i napinacz oraz pasek,w końcu robisz to raz na 5 lat więc jak jest rozebrany rozrząd to po co się martwić że zacznie się coś dziać bo zostawiłeś zużytą część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donzibi Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 dzięki -co racja to racja -można zresztą kupić cały komplet na allegro-jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pamiętaj ,że i pompę wody też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie wiem jak jest w dci ale u mnie pompa jest osobno tzn.nad alternatorem więc jak jest za rozrządem to tak jak kolega wyżej pisze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi