suma Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Szukam info jaki telefon (Producent) najlepiej pasuje do orginalnego bluetooth w megane 3 coupe głównie chodzi o dostęp do książki adresowej telefonu. itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssp Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ja mam Nokie oraz SE P1, w obu przypadków mam bez problemu dostęp do książki adresowej, łączność OK, choć P1 ma chwilową utratę łączności co jakiś czas (pojawia się komunikat że jest połączony, za chwilę że odłączony i znów połączony) pozdr ssp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_z Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Moim zdaniem najlepiej pasują Nokie, ja sam ma nokie N95 8gb i bez problemu wszystko śmiga !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Nokia e63 i rowniez dziala bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mam samsunga omnię i też działa, zarówno jako zestaw głośnomówiący do telefonu jak i zestaw głośnikowy do słuchania mp3, wraz ze sterowaniem (poprzedni, następny utwór). Jedyne z czym mam problem to książka adresowa, która wczytała się tylko do R. Ale nie badałem jeszcze dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Najlepiej skopiowac kontakty do radia, wystepuje wtedy funkcja nagrania szybkiego wybierania. Mozna tak wybrac kilka numerow (nagrywac to dla wszystkich nrow to zbyt czasochlonne zajecie) i wybierac je przez nacisniecie dolnej lopatki sterowania radiem przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wszystko fajnie, ale radio widzi kontakty tylko do litery R, tych dalszych nie. Więc jak skopiuję do telefonu, to też tylko tę część... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Bedzie dzialal kazdy telefon obslugujacy BT. Na 100% jako zestaw glosnomowiacy. Dostep do karty SIM jest realizowany przez urzadzenia z BT 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 i wszystko jasne :D http://www.renault.pl/samochody-nowe/renau...tooth/index.jsp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja mam inne pyt jakie radio nie fabryczne będzie kompatybilne ze sterowaniem w kierownicy i wyświetlaczem centralnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 czy moglby ktos potwierdzic/zaprzeczyc informacji jaka uzyskalem od handlowaca ze radio ma problem z poprawnym wyswietlaniem kontaktow w telefonach z symbianem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Aktualnie mam nokię e51 zsynchronizowaną z bt w aucie. Kontakty zassały się prawidłowo, dzwoniący wyświetla się bez problemu, wybieranie numeru z książkli też prawidłowo. Jedyne co mnie lekko zaskoczyło, to że jeżeli do jednego kontaktu miałem dwa numery przypisane, to założył dwa osobne kontakty w skopiowanej książce. Ale to chyba jest zasługa/wina nokii po aktualizacji jej softu, bo wcześniej gdy używałem tego samego telefonu to kopiował po kilka numerów do jednego kontaktu. Podsumowując - zaprzeczam, przynajmniej w zakresie leciwej e51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habibi Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 nokia 8800 arte-dziala wszystko jak trzeba a nie sądze by w tym rocznym telefonie był bt 2.0. wydaje mi się, że jest wcześniejszy. ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaYo^ Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A ja właśnie mam wielki problem z tym BT Otoż mam synchronizowaną N97 mini i jak wsiadam i włączam radio to telefon łączy mi sie automatycznie z samochodem. Wykonuje odrazy połączenie to mnie nie słychać tzn nie słychać tego co ja mówię, bo rozmówcę słyszę w głośnikach samochodowych. Muszę wył. radio i włączyć jeszcze raz no i działa, ale czasem znowu się dzieje to samo. Kolejny mój problem z tym to jest jak kończę rozmowę i rozmówca się rozłączy pierwszy to komunikat na radiu się "zawiesza" tzn pokazuje jak by rozmowa dalej trwała i nalicza dalej czas rozmowy, mimo tego, że na telefonie rozmowa dawno jest juz zakończona. W ten czas również stosuje wył i wł. radio. Hmm co może być tego przyczyną? Jak temu zaradzić jak to naprawić ? Bo naprawdę to już mnie irytuje. Mam jeszcze do was pytanko, jak dzwonie gdzieś wybierając osobę z telefonu to w panelu radia pokazuje mi się Numer zastrzeżony, zamiast nazwy Kontaktu, ale gdy wybiorę osobę z listy w samochodzie to wszystko jest ok ... Jakieś pomysły może ? :lol: Ostatnie już pytanko, czy używając BT można słuchać muzyki z telefonu w radiu M3? Istnieje taka funkcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habibi Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 u mnie telefon działa jak każde inne źródło zewnętrznego dzwięku, czyli bez problemu odtwarzam muzyke z telefonu, zmieniając po prostu źródło dzwięku. rozmowę rozłączm ręcznie po zakończeniu funkcją rozłącz na wyświetlaczu nawigacji. wszytko działa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi