krzyto Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 w mojej megance zaczeło coś dziwnie pókać gdy tylko wloze kluczyk do stacyjki ma to coś wspolnego z przełącznikiem nawiewu wew/zew jak by silnnik el coś otwierał lub zamekał ale nie może i przeskakuje powodując pokanie jak się do tego dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 poszukaj na forum, gdzieś jest opis jak się tam dostać. Jeśli masz klimę wiąże się to z jej opróżnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1979 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Silniczek obiegu wewnętrznego ci prawdopodobnie padł poczytaj dosyć awaryjna sprawa ja go wywaliłem i otworzyłem obieg - autko bez klimy http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyto Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 z której strony można się dostać do tego silniczka z góry dzięki i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1979 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 musisz się dostać od strony wentylatora - czyli zdjąć podszybie i będziesz widział takie czarną skrzynkę jak poniżej. Jest przykręcona od wentylatora na dwóch wkrętach, Dosyć ciężko ją wyjąć ale da radę i uważaj na tryby. Moja rada jak się dostaniesz to przed wyjęciem włącz i wyłącz obieg wewnętrzny tak żebyś sprawdził czy to napewno on stuka. Poniżej link do postu na ten temat http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyto Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi