monikagdz Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam. Proszę o ocenę tego konkretnego modelu scenica. Uważam, że wygląda interesująco, tylko nie wiem na co mam zwrócić szczególną uwagę. http://www.kup-auto.pl/fred/oferta/big.php...182386&nr=2 Marka: Renault Model: Megane Scenic Rodzaj modelu: Rocznik: 1998 r. Przebieg: 142000 km Pojemność: 1600 cm3 Moc silnika: 90 KM Rodzaj silnika: 1600 Skrzynia biegów: Napęd: Nadwozie: Hatchback Kolor: granatowy met. Homologacja: Nie Ilość miejsc: 5 Liczba drzwi: 5 Cena: 12900 PLN Cena brutto Bezpieczeństwo ABS immobiliser poduszka pasażera Opis wyposażenia centralny zamek elektryczne szyby elektryczne lusterka halogeny przeciwmgielne klimatyzacja podgrzewane fotele radioodtwarzacz regulacja kolumny kierownicy regulacja wysokości fotela szyberdach wspomaganie kierownicy aluminiowe felgi Dodatkowe informacje Dodatkowy opis PODGRZEWANA SZYBA CZOŁOWA, ubezpieczenie ważne do 07-10-2009, przegląd ważny do 13-08-2009, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 kierownica w takim sobie stanie. Moja przy 201tyś wygląda lepiej zmieniony halogen od strony pasażera. U mnie jest inny wyświetlacz do radia ale to szczegół raczej W tej cenie powinna być prowadzona do końca książka serwisowa. Kiedy był zakładany gaz i przy jakim przebiegu bo tego bym się bał Lakier za ładnie wygląda Nadwozie: Hatchback ciekawe w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 1) Za mały przebieg ma to autko; 2) Silnik troszkę za czysty; 3) Na zdjęciu od tyłu mam wrażenie że auto je przechylone delikatnie na lewo.(może mi się wydaje tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ja kupilem scenica I phI 99r z przebiegiem 151tys.potwierdzony ksiazka servisowa i po VIN w servisie renault Silnik tez mialem umyty jak to autko z komisu :P Autko calkiem inaczej wyglada na fotach jak na zywo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 podejrzanie czysty silnik... przynajmniej dla mnie. może coś innego? http://www.wroom.pl/samochody-renault-mega...y-malejaco.html jest z czego wybierać, ale jak widać badziewi niestety coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi