Vargas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Za pare dni wymieniam kompletne sprzęgło w mojej rakiecie. Na co jeszcze mam zwrócić uwagę przy wymianie tego elementu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 na uszczelniacz wału korbowego - warto wymienić przy tej okazji (koszt 60 zł) a unikasz konieczności ponownego demontażu sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keruk_r Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam! Chciałem się dowiedzieć co się stanie jeżeli nie wymieni się tego uszczelniacza? Ponieważ w zeszłym roku wymieniałem sprzęgło i zaczęło się ślizgać ( na piątce przy wciśnięciu gazu do dechy auto wchodzi na wysokie obroty a nie przyspiesza). Czy jakiś wyciekł mógł to spowodować? Auto stoi u mechanika sprzęgło rozebrane obecnie. Jak poznać zużytą tarcze? docisk? Zdjęcia TU i TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi