bbiskup1 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam, Zastanawiam się nad zakupem tego auta. Co myslicie? Auto ogólnie wygląda ok, tylko kierownica jest mocno wytarta ale słyszałem ze jakość kół kierownicy jest naprawde słaba. Auto jest 3 lata w kraju. Tutaj przejechane 50tys a w Niemczech 100tys. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach tego auta?? Czy cena jest ok?? http://moto.allegro.pl/item598624948_ranau...gane_kombi.html Z góry wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Niezła Megii... tak z fotek nie widzę za bardzo do czego się "przyczepić" :P chociaż przedni zderzak wydaje mi się jakiś dziwny... może inaczej pada światło czy coś... Jeżeli mówisz, że oglądałeś autko i prócz kierownicy nic nie zauważyłeś... to proponuje podjechać jeszcze raz z jakimś zaprzyjaźnionym mechanikiem lub kimś kto się "zna" i jeszcze raz obejrzeć... co do jakości kierownicy to różnie bywa ja mam 120 tyś. km i narazie nie wygląda źle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbiskup1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 To super. Mam znajomego który pracuje w serwisie Renautl. Poproszę go zeby ze mną pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi-77 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 witaj popatrz sobie w komorze silnikowej czy wkręty którymi mocuje sie błotniki nie są poodzierane lub farba wokól nich nie jest popękana, oraz jak otworzysz drzwi np od kierowcy lub pasażera tam też jest jeden wkręt mocujący obejrzyj sobie go, popatrz na plastiki, na uszczelki czy nie ma jakiś nalotów podkładowej farby lub szpachli natryskowej, najlepiej jakbyś pojechał na jakiś kanał i obejrzał sobie autko od spodu np podłużnice, czy gdzieś coś nie było spawane, czy konserwacja podwozia jest jednolita czy są jakieś domalowanki że tak powiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbiskup1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam, Auto było bite z boku, tak mnie poinformował właściciel i ze nie ma jednej poduszki bo on nie zakładał. Silnik podobno nie dostał. A co myslicie o poduszce pasażera?? Widze ze tam jest puste miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi-77 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 jak było bite to je najlepiej jak sprawdzisz na stacji aby potem zimą nie robił 4 śladów na śniegu, w każdym aucie są punkty kontrolne podwozia jak masz znajomego który robi w serwisie reno to ci to powinien posprawdzać czy auto nie dostało za mocno i czy nie jest podpicowane do sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbiskup1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Auto dostało jeszcze w niemczech a koleś jezdził tym 3 lata tutaj w polsce. Tyle wiem na teraz, reszta po oględzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 jak zaoszczędził na poduszce to na naprawie blacharskiej może też przy okazji? Zastanawiam się czy on bardziej przodem nie dostał, bo w końcu przednia poducha nie strzela przy uderzeniu bocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Już teraz wiem czemu nie pasowało mi oznaczenie silnika na listwie od strony kierowcy. Tam jest zawsze wersja wyposażenia, nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ano, wersja wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Łysy__, nie koniecznie, u mnie np na obydwu listwach jest oznaczenie silnika, nie mam wersji wyposaż. Ale generalnie jest tak jak myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbiskup1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Czyli co?? Lepiej zrezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 bbiskup1, IMHO, tak rozumiem że samochód może mieć stłuczkę w historii ale brak poduszki to raczej całkowita dyskwalifikacja. Z Leszna masz dość blisko : http://moto.allegro.pl/item595185544_renau...mbi_glogow.html ma kilka wad (kapsle połamane, więc ryzyko pokrzywionych felg-nie znaczy że są pokrzywione, coś tam o lampie z tyłu) ale pewnie i z ceny można coś zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi