boban666 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jestem szcęśliwym posiadaczem Renault Megane 96 1.6 8v. i mam jedno pytanko bo nie wiem co wbyrać?? Dysponuje budżetem ok 600 zl i chciałbym się dowiedzieć co wymienić (zrobić) w pierwszej kolejności: -- korozja tzn. bąbelki , otarcia lakieru przy listwie na dachu itp -- katalizator (muli mi samochód ale zanalazłem już odpowiednie posty i wiem ze to na 99% on) -- pompa wspomagania (poci się ) I to tyle.Pytam bo naprawde nie wiem co wybrać a z takim budżetem to raczej tylko jedą żecz uda sie zrobić. Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wywal katalizator za 50 zł (wspawaj rurkę) potem napraw pompę za miesiąc jak dozbierasz zrób blacharkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Właśnie też tak to se poukładełem wsętpnie w głowie a posta założyłem żeby mieć porównanie czy dobrze kombinuje :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi