Eduardo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 mam takie pytanko: chciałbym kupić kołpaki do Renault Megane tylko jest taka kwestia abyście mi coś doradzili :) chodzi mi czy trzeba uwzględnić jakiś rozmiar opony czy cos w tym stylu czy też może są jakieś rodzaje uniwersalne. przeglądałem troche na allego ale prosze o jakieś konkretne komentarze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 liczy się tylko średnica felgi, wybierz coś co Ci się podoba, każdy ma inny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eduardo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ale dajmy na to że mam 14` i czy moge kupić jakieś "uniwersalne" i bedą pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eduardo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ale dajmy na to że mam 14` i czy moge kupić jakieś "uniwersalne" i bedą pasować? Nie ma kołpaków uniwersalnych. Jeżeli masz felge 14", to kołpak też musi być 14". Dowolny może być tylko jego wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 myślałem ze określenie "uniwersalne" odnosi się do wzoru np takich jakie można w marketach spotkać po 20 zł za komplet i gdzie po miesiącu wszystkie kołpaki są już pogubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To kup oryginalne z aso to na drugi dzień znajdziesz je na allegro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Czemu Hadson sugierujesz ze na drugi dzien znajdziesz je na allegro. Ponad dwa lata mam zapiete oryginalne z ASO i nikt ich jeszcze nie dotykal :) Ale fakt jest taki ze jak kupisz w ASO to lepiej "siedza" i sa bardziej elastyczne. Bo czesto sa takie kolaki ze pekaja przy wentylach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Gipsiarz. To przyjedź do Krakowa to wrócisz bez. :) Chyba że są porysowane. Bandziory kradną je z "nowych aut prosto z salonu". I sprzedają za ok 100 na allegro. Tego policja nie widzi?!? Natomiast sztab policjantów przeczesuje internet celem poszukiwania wszelkich form spiskowych przeciwko naszemu prezydentowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Hadson, trochę przesadzasz. Wszędzie kradną, ale nie jest tak, że jak tylko nowe kołpaki pojawią się na mieście to od razu mają nowego właściciela. Trochę to idylliczne. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 bronius - mylisz się pisząc, że każdy kołpak 14' bedzie pasował do każdej felgi 14'. Kupiłem kiedyś dwa komplety identycznych kołpaków do dwóch meganek z 14' kołami. Do jednej pasowały, a do drugiej (mojej) nie. Okazało się że w mojej jest inne ET. Kołpaki nie chciały wskoczyć do końca. Opierały się o wybrzuszenie felgi. Moja Megi jest przyciągnięta z Niemiec. Może na różne rynki były różne części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 dużo kołpaków w życiu "przerobiłem" i zawsze pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jeżeli się kiedyś spotkamy, to Ci pokażę ile musiałem spiłować kołpaki żeby pasowały do felg. Zaznaczam, że do drugiej meganki weszły bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 oka ;-) trzymam za słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi