Walther77 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Panowie. Jak mocno zabrudzona lepiej wydać na pranie. Teraz mam w aucie skóre i mleczkiem konserwuje, ale poprzednio znajomy mi zrobił prawie nówke przez profesjonalne wypranie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Moim zdaniem zamiast wydawać kasę na pianki, lepiej kupić Vanisha i efekt powinien być lepszy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 lepiej kupić Vanishatego do dywanow czy do prania psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Właśnie spotkałam się w mojej pralni osiedlowej, z możliwością wypożyczenia czegoś takiego http://karcher.bis-ekol.pl/sklep/33/. (Karcher Puzzi 100 Super) U mnie 3 godziny wypożyczenia kosztuje 25 zł, tylko nie wiem jak się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no i do tego trzeba raczej we własnym zakresie zakupić środek chemiczny do czyszczenia gdyż samą wodą to efektu nie będzie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wczoraj dzwoniłem za czyszczeniem w firmie zewnętrznej. Wyceniają się na 200-220 zl pranie całej tapicerki. Tylko podsufitkę powiedzieli że nie piorą bo cieńka i podbita tekturą (najdelikatniejsza) - przecierają jedynie na mokro Chyba się zdecyduję na takie pranie za miesiąc bo autko musi wyschnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 kipi, i efekt będzie widać... ja miałem auto strasznie w środku brudne po oddaniu do pralni mam w środku jak nóweczkę... w kazdym aucie prałem tapicerkę, raz próbowałem sam (nawet mam Karchera do prania) ale bez odpowiednich środków nie da się wyprać... a środki na myjni maja rewaelacja ponieważ mam trochę w butelce odlanego i czasami jak dzieciak coś wyleje na dywan to odrazu jest czyściutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Apropo środków, to dodają jedną saszetkę do mycia, za drugą trzeba już dodatkowo zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4info Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 a może polecacie jakieś dobre firmy z Warszawy, które dobrze piorą/czyszczą tapicerkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 170 zł za to ze ktoś by mi wyprał całę tapicerki i wsiadł bym niczym do nóweczki .... przeliczając czas i to ze dobre pianki kosztują 20-30 a będzie ci tego trochę potrzebne nie licząc środków do czyszczenia plastików twardych miękkich innej do matowienia innej do nabłyszczania ..moim zdaniem warto ale mimo to jak jesteś zadowolony to Git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi