malkoin Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Panowie , prosze o ocene ponizszego modelu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8312824 wlasciel nie dodal w opisie info o peknietym zderzaku nad kierunkiem od kierowcy, co potwierdzil telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak dla mnie zupełnie ok. tylko bym te nalepki Kijańczyka wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Przedni zderzak z lewej strony jest uszkodzony i to dość mocno pęknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektakk Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Także mam 1.6 LPG i wersję RT - jeździ to nadwyraz dynamicznie jak na taką masę i silnik. Komputer pokładowy w tej wersji z silnikiem 1.6 to żadkość. Od siebie dodam że jakoś dziwnie zderzaki nie są w kolorze nadwozia - w tej wersji chyba powinny być w kolorze. Jeżeli się mylę to poprawcie mnie. Na tylnych lewych drzwiach ma na rancie obicie i czymś jest to zapaćkane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Teraz mam taki silnik i nawet kolor :P 90KM jak na moje potrzeby starczy bez problemu.O lpg nic nie powiem bo dopiero dzisiaj zalozylem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkoin Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 janiol13 : w twojej rt tez zderzaki nie pod kolor ? chyba szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 zderzaki są tutaj fabrycznie pomalowane, takie wychodziły w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dokładnie mam takie same zderzaki w RT. Nawet się zastanawiałem czy nie pomalować pod kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 malkoin, Ja mam pod kolor http://www.polskajazda.pl/Samochody/Renault/Scenic/55270 kasztelan, Taniej chyba bedzie tak kupisz pod kolor a te sprzedasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi