janusz35 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Myślę o zakupie tego scenica (czekam tylko na ooszkodowanie za poprzedniego ) Co o nim myslicie? http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-C8207539.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie widzę zastrzeżeń, chociaż trudno mi uwierzyć że auto z Francji zachowało się bez obić/obtarć. Przebieg już zaawansowany, ale chyba będziesz miał drugiego na części także spoko Myślę że warto obejrzeć, bogate wyposażenie to duży plus, ale czy ASR tam jest to pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Poprzedniego mam zamiar sprzedać - nie będe remontował bo nie mam na to czasu-niech ktoś sobie kupi i zrobi tak jak będzie chciał. Chyba że ubezpieczalnia postawi mnie przed ściana i zarząda faktur na naprawę wtedy będę zmuszony naprawić ale i tak sprzedam. Co do ASR wiem musi być wyłącznik po prawej stronie koło regulacji wysokości świateł - nie ma wyłącznika nie ma systemu. Co do przebiegu - ja mam 143kkm (głowy nie dam że nie było cofane ale prawdopodobnie nie ) i było spoko. [ Dodano: 2009-04-24, 20:37 ] Sprzedałem rozbitego scenic'a i mam zamiar jutro obejrzeć tego z ogłoszenia. rzeczywiście przebieg 220tyś ale to daje 25tyś na rok -sam robię gdzieś koło tego a nawet i wiecej. Do ASO mam ok.50km, zaufanego mechanika na miejscu ale nie ma komputera (o CLIPie nie wspominając). Pewnie sprwadzę u swojego mechanika. Po niedzieli napisze to cudo wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi