janko3-69 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam, mam pytanie do znawców tematu, a mianowicie: Czy oryginalna kratka grodziowa z megane htb będzie pasowała do megane combi 2003. Mam problem z kupieniem oryginalnej kratki do megane combi 2003 i o mało nie straciłem dowodu rejestracyjnego bo moja meganka jest zarejestrowana jako auto cięzarowe. Pomocy!!! Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zastanów się czy nie prościej będzie przekształcić samochód w osobowy, koszt może być nieco wyższy niż zakup krakti, ale jak kratki nie możesz zdobyć a nie jest Ci niezbędna to może warto rozpatrzyć taką możliwość. Przeróbka ok. 100 zł, przegląd 100 (jeżeli nie masz LPG) i zmiany w dokumentach, może się okazać dodatkowo wygodniejsze ze względu że wersja ciężarowa była rejestrowana na 4 osoby tylko a po zmianie stanie się pięcioosobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empe Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Z tego co wiem, to przegląd nie ma nic wspólnego z przeglądem okresowym (więc i posiadanie lpg nic nie wnosi) i kosztuje sporo więcej, chyba około 250-300. I jest to przegląd, że auto jest osobowe, tylko tyle i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julio Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Chyba mogę Cię poratować. Mam od kombi taką kratkę. Nie jest mi potrzebna. Tyle, że od wersji z 2000 czy 2001 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi