bikerman Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 czaku89, miałem kilka przypadkow, że bezpiecznik 60A sie zjarał przy kablu 20 mm kw. W kazdym badz razie bezpieczenstwa nigdy za wiele;) Co do wzmaka wątpie żeby znalazl coś stabilnego przy 1 ohm w tej cenie. Chociaz jak byś gdzies dorwał używke magnata rx mono to polecam w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A więc tak wszystkich zapraszam do tematu: [Megane I phI] Podstawy wiedzy o nagłośnieniu i postu Kable w pigułce... Czaku. Na początek mała lektura, potem dopiero pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ok wiec podsumowując, wchodzę do sklepu car audio i proszę gościa : - Plusowy - Zasilający nie mniejszy niz 20 mm kw - do głośnika(to mam jakiś gruby kabel do niego dostałem), i żeby do tych kabli walnął mi końcówki RCA, a bezpiecznik 80A czy 60A kupie też u niego? czarku89 nie widzę tego tematu, daj linka i tak, o ten głośnik mi chodzi. bikerman, heh kosztuje 649 zł, ale on naprawdę rozwali mi auto aż tak to mi na tym nie zależy więc wzmak może być trochę słabszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 yesterday, ty już masz u mnie ksywkę leniwiec, ale nie pogrążaj się lepiej więcej :-P . czarku89 nie widzę tego tematu, daj linka U mnie znajduje się 14 tematów niżej od twojego na tej samej stronie. Poza tym istnieje szukaj. Jednakże będąc uprzejmy i chcąc uniknąć kolejnych dziwnych pytań proszę: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=13192 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No nie że leń jestem ale myślałem że są przyklejone , nie pomyślałem o tym. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerman Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 yesterday, jaki kiedys robilem zestawik CA znajomemu to kupiłem ten wzmacniacz lekko używany w stanie idealnym na gwarze za 420 zł. Nie ma potrzeby kupowac nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no teraz pytanko, skąd używany skołować? na allegro nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Już chcesz kupować ten wzmacniacz do tego głośnika Blaupunkt Velocity vw300? Bo znów będzie, że znajdzie się coś dobrego, a ty powiesz, ze za miesiąc chcesz go dopiero kupić. Trzeba jasno stawiać sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hmmm... zróbmy tak, teraz kupie wzmacniacz do - 300 zł, a za kilka miesiecy lepszy, więc pokażcie mi wzmaka najlepszego w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 czy jest wogóle sens teraz wydawać kasę? nie lepiej chwilkę poczekać i od razu coś dobrego kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 w moim przypadku nie będzie to chwila bo mam też inne wydatki, wzmacniacz lepszy dopiero będe mógł kupić za parę miesięcy(3-5) a teraz głośnik stoi w bagażniku i nie gra. [ Komentarz dodany przez: DrNO: 2009-04-19, 11:03 ] ok, teraz rozumiem [ Dodano: 2009-04-19, 17:06 ] może jakiś wzmak Blaupunkt Velocity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jeżeli mam być szczery to wolałbym już, żeby stał. Przy słabym wzmacniaczu głośnik będzie dostawał takie przestery przy głośniejszej muzyce, ze klękajcie narody. Ja na przykład mam: http://cgi.ebay.pl/Crunch-MXB-124-30-cm-12...%3A1|240%3A1318 i już drugi miesiąc leży w szafie schowany, bo nie mogę pozwolić sobie na odpowiedni piec do tego garnka. Katować głośnik to nie sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no to po co go kupowałeś? no mi z tym źle że głośnik za 1200 zł w bagażniku a nawet nie moge go porządnie posłuchać naprawdę wzmak taki słabszy 210W w RMS będzie dostawał przestery przy glosniejszej nutce? np: taki http://allegro.pl/item607332327_blaupunkt_...ble_gratis.html czy poczekac te 2 miesiące i kupić ten? http://allegro.pl/item613616066_carpower_h...kable_10mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Tym pierwszym to możesz sobie ciągnąć jakiegoś buszmena :-P Jeżeli o mnie chodzi to zdecydowanie poczekaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesterday Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No dobra, to będę czekał, pójde za radą speca odświeżę temat jak będą pieniążki na wzmak Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi