Mikah Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Pojechałem w sobotę z rodzinką na święta do Teściów do Wadowic, niestety Megi nie zaliczyła spokojnej nocy na parkingu osiedlowym, ktoś odłupał metalową część wlewu paliwa. :cry: Wydatek może nie duży ale nie będzie pod kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 co za draństwo, może na allegro coś wypatrzysz w podobnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ktoś odłupał metalową część wlewu paliwa Współczuję. może na allegro coś wypatrzysz w podobnym kolorze A jak będziesz miał dużo szczęścia, to może nawet swoje własne kupisz. Przynajmniej będzie pasować idealnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mikah, to, żeby cię pocieszyć mi ukradli tylko "kołpaki" i to w miejscu gdzie od roku parkuję. Dziś rano to była niespodzianka, najpierw myślałem, że zgubiłem jednego, ale patrzę dalej i nie było żadnego "peszek" :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie cierpię złodziejstwa. Powinno być jak w Chinach, za kradzież ucinamy rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roe Dorsz Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Rękę a właściwie dłoń, to za kradzież to ucinają w krajach muzułmańskich. O takim zwyczaju w Chinach nie słyszałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 O takim zwyczaju w Chinach nie słyszałem.Tak, bo w chinach to odrazu rozstrzeliwuja ... Swoja droga allegro to wielka pralnia kradzionych czesci samochodowych... Odpowiednie sluzby powinny sie tym zajac, nienawidze zlodziejstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi