adi81 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam Mam prośbę czy wymiana linki sprzęga w megance to jakaś filozofia. Czy dojście jest dobre i samemu robić czy lepiej oddać do mechanika. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnYa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 to filozofia jak każda robota przy silniku, czyli żadna jak będę jechać do warszawy to mogę wpaść i ci to zrobić, sama to u siebie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Podłączę się pod temat. Czeka mnie wymiana linki sprzęgła i czy mógłby ktoś podpowiedzieć co kupić? Mój samochód to m1 ph2 1,6 16v kombi 00r. Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnYa Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 czy mógłby ktoś podpowiedzieć co kupić? na allegro ja kupiłam za 20 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi