Robertto Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mnie zniechęciłaby zapewne cena i zużycie paliwa. Za megane I kombi 1,9 dci 2003 r. z udokumentowanym przebiegiem 80600 km, półskórzaną tapicerką dałem 24 000 zł. Zużycie ropy na trasie bez oszczędznia to ok. 5,1 - 5,3 l/100km. Ekonomiczna (mułowata) jazda pozwala na zejście ze zużyciem na trasie poniżej 4,5 l/100km. cDo tego auto pojemne i komfortowe. Wnętrze Megane II nie bardzo mi podchodzi - ale to kwestia gustu i upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja mam narazie przedni zderzak sportowy i wierz mi - nie chcesz tam zakladac 16. Ja musze sie troche odkuc finansowo i pakuje 17. W tej chwili samochod wyglada smiesznie. btw. Ta konretna Meganka jest na Allegro od napewno 4 miesiecy. Sprawdz ja dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no to jaka cena za ta machine ?? bo dalej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi