Marek. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 zastanawiam się nad zakupem Megane Coupe z silnikiem 1.9DCI z roku 2001,2002. Prosiłbym o wasze opinie na temat ww. pojazdu Dzięki pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Polecam! Świetnie wygląda, w miarę szybko jeździ no i ekonomicznie :-> Moją masz w podpisie, jakby co pytaj o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pak191 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam, jestem posiadaczem w/w modelu juz 2 rok i jak narazie bez problemow silnik dosc zwawy polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 powiem tak meganka fajna - może dlatego, że taka jak moja koła jak dla mnie za duże bo furę zamulasz i do tego sprzęgło ładnie dostaje po dupie. poza tym wszystko ładnie i z gustem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_candy Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 podpisuje sie pod tym samochodem obiema rekami/rekoma link1 link2 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi