Maximus Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Vivaldi -możesz dokładnie napisać co zrobiłeś - czyli co muszę kupić - i jak się do tego zabrać - ten lakier to spray czy u lakiernika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Vivaldi, rozmawiałem z kolegą, od którego kupiłem Renię i ponoć ten rancik był już robiony na gwarancji, potem u blacharza no i jak widać znowu wylazło. Jak powiedzieli mu w serwisie w sedanach tak bywa :-/ Ja mam do swojego już kupione 100ml lakieru i taki szary preparat co wiąże rdze. Przetrę papierem, nałożę preparat, lakier, potem bezbarwny a na jesieni ew. powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 jak jackuc pisze : wyczyścić, zabezpieczyć, polakierować nawet pędzelkiem (u mnie jeszcze nie wylazło na zewnątrz). Lakier typowy z ASO do poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi