Majki25 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam, mam problem z km w Megance. rozebrałem licznik miałem popalone żarówki, zaczołem go rozbierać i czyścić. po zmontowaniu prędkościomierz działa, lecz nie wskazuje przejechanych km. proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 problem tkwi najprawdopodobniej w niedociśniętej lince prędkościomierza, jeżeli rozbierałeś mechanizm licznika to nie złożyłeś dobrze w swoje miejsce zębatki napędowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki25 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Może nie dokładnie opisałem. chodzi mi o to że podłącza się do licznika cztery kości ale linki nie widziałem tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 masz rację tu linki nie ma właśnie sprawdziłem jest elektronicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi