lolekmm Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 cześć zauwazylem brak swiateł cofania pomimo zalozenia nowych zarowek, moze ktos bardziej doswiadczony wie jak rozwiązac problem, poproszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 może czujnik włączenia wstecznego biegu (nie wiem dokładnie jak to się nazywa, taka kostka przy skrzyni odpowiedzialna za to) Ci nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 u mnie problem polegał na przetarciu przewodu przy samej lampie, zaznaczam że jest też bezpiecznik który za to odpowiada. kostka przy skrzyni to już po sprawdzeniu tych mniej pracochłonnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekmm Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 dzięki posprawdzam pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszardjan Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Właśnie mam ten sam problem , ale byłem u znajomego mechanika prowadzącego warsztat samochodowy. Powiedział ze na 99% to uszkodzony czujnik świateł cofania. I trafił . Dostać się do tego czujnika / mam Scenic'a z 2000 roku/ to spory problem. trzeba odkręcić dolną osłonę i jest on na samym dole skrzyni biegów. Kłopot w tym , /.że chyba tylko rączka niemowalaka może go bez problemów wyciągnąć. Pozdrawiam [ Dodano: 2007-04-15, 10:54 ] Zapomniałem dodać , że trzeba najpierw olej spuścić ze skrzyni biegów / tak powiedział mechanik/ bo inaczej się na głowe wyleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 problem rozwiazany? temat do zamkniecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekmm Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 problem rozwiazany? temat do zamkniecia? rozwiązany jest wkręcony do skrzyni biegów (przy wymianie uwaga na wyciekający olej ze skrzyni) wygląda jak "świeca" koszt ok 50 PLN-automat wstecznego biegu-może byś włoski po wymianie ok pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi