CareK Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Przeglądam stare tematy i ten mi wpadł w oko. Jak sprawa wygląda? Minął prawie rok i nic w tym temacie nie zrobione. Krzychu zapomniał, czy temat nie przejdzie? :) Fajne by było to kolorowanie własnego loginu. [ Dodano: 2010-10-15, 11:09 ] Minął ponad rok. Krzychu jest szansa na wprowadzenie chociażby 2 propozycji (colored user call)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Myślę, że to może służyć za odp. :) Wpis z box. [Dzisiaj 11:27] Krzychu: Carek wiem, planuję przejść na inny skrypt. Także nie będę już z tym walczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Wnoszę o zwiększenie, tudzież zniesienie, limitu znaków. powód: linki się nie mieszczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi