reno 99-kombi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam mam reno megan kombi z 99r 1,9dti. auto posiada radio na kasety, a chciałbym założyć CD, ale w radiu które chcę założyć są inne kostki. czy można zmienic kostki tak żeby bez problemu działało sterowanie w kierownicy i wyświetlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 nie zmieniasz kostek - kupujesz przejściówkę nie wiem jakie tam dokładnie masz ale tu masz przykłady przejściówek do forda: http://allegro.pl/search.php?sg=0&stri...rd+kostka+radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reno 99-kombi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 U mnie są stare kostki zdjęcie numer 1 a nowe radio ma kostki jak na zdjęciu numer 2 czekam na podpowiedz z góry dziękuje. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jak byś dal w większej rozdzielczości to można by było Ci coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dal w większej rozdzielczości racja, na tych miniaturkach nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reno 99-kombi Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 koledzy zmienilem zdjęcia może teraz mi ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dla mnie wyglądają tak samo, tylko są obrócone o 180' Weź sprawdź czy jak przekręcisz wtyczki (po osi kabli) to nie będą jednak pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 DrNO, dokładnie te dwa gniazda są takie same, ale domyślam się że reno 99-kombi chodziło o wtyki od sterowania radiem poprzez pilota, które to są już inne. Z tym że wiesz pierw trzeba sprecyzować swój problem dokładnie, bo takie Nasze domyslanie się sprawy nie rozwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi