zbebus Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 witam, dlugo mnie nie bylo, znalazlem ładną meganeczke:) http://sportex.otomoto.pl/renault-megane-g...o-C8461205.html tylko mam pytanka, do osób ktore mają w benzynce, ile pali ten silniczek w mieście? ile na trasie? i co z kołem zmiennych faz rozrządu, które podobno się psuje w tych silnikach? jezeli bylo wymieniane to juz sie nie popsuje? czy co jakis czas trzeba bedzie je wymieniac? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roy_z71 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Podpisuje się pod pytaniem dotyczącym KZFR. Jak duza skala jest tego problemu? Czy to jest problem marginalny? czy na tyle duzy żeby omijac szerokim łukiem ta wersje silnikową sprzed liftingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 roy_z71, Poczytaj na forum, jest odpowiedni temat o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi