SzaŁaS89 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak sądzicie jaki materiał (kolor) bylby odpowiedni zeby obszyc siedzenia i panele boczne(welur) pasujacy oczywiscie do koloru mojego auta. Myslalem rownież o obszyciu kierownicy ale na dwa kolory czarny i ten .... z ktorym mam problem bo nie mam pojecia jaki:) z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 czerwona skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 eeee... W czerwonej skórze w połączeniu z czarnymi rzeczami to by wyglądało jak tania odzież erotyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 podzielam zdanie DrNO. Ja jak już uzbieram sianko na obszycie foteli to będzie to skóra+alcantara. Ja mam bzika na pkt zestawienia kolorów: ciemny-jasny. U mnie będzie to raczej niebieski+beżowy albo coś podobnego. Ja bym w czerwonym aucie walnał jak już chcesz czerń+ też jakiś jasny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Tyle, że u Ciebie SnakeEyes, ten niebieski nie może być ani za ciemny, ani za jasny. Będziesz miał chyba dość ciężko z dobrym doborem odcienia... Jak już schodzimy na własne modyfikacje tapicerskie... to ja od zawsze marzę, aby górę deski obić zamszem... :] Taki sam kolor jak deska. Ale zamsz. W najgorszym wypadku flok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 W najgorszym wypadku flok... Dobre flokowanie wygląda naprawdę fajnie, widziałem (co prawda na fotkach) essa z flakowanymi elementami i wygląda w połaczeniu ze skóra Mega. Wracająć do tematu Ohnedich: a może czerwień+beż/krem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Moim zdaniem dwa odcienie krem/bez i czarna gruba nić plus czerwone naszywki na oparciach. To by mi się komponowało z czerwonym lakierem. Fajnie by wyglądało połączenie skóry i alcantary, ale w takim wypadku raczej ten sam odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi