Woody Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jak w temacie. Buczy tylko prze skręcaniu w prawą stronę przy prędkościach +50km/h. Wystarczy lekko skręcić kierownicą w prawą stronę i od razu słychać buczenie. Co to może być, ile kosztuje naprawa? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Lewe łożysko - ok. 100 sztuka plus wymiana nie mam pojęcia ile biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_78 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Ja w swojej zmieniałem w sobote - 126 zł za 2 szt. Trochę trzeba było pokombinować ale dało rade w domu zrobić bez prasy. Wymieniaj od razu komplet, bo za jakiś czas będzie wyło i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Lewe łożysko... łożysko czego tudzież jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Łożysko lewego przedniego koła. Przy skręcaniu zostaje ono dociążone i dlatego zaczyna się odzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david1982 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 niezapomnij ze lozyska z przodu maja dwie bieznie z kulkami skret w prawo obciaza jedna bieznie a skret w lewo druga i nie tak latwo ocenic ktora strona jest trzepnieta najlepiej podnies auto i zakrecic kolem jednym i drugim tym popsutym uslyszysz wyrazny szum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michelv Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jak w temacie. Buczy tylko prze skręcaniu w prawą stronę przy prędkościach +50km/h. Wystarczy lekko skręcić kierownicą w prawą stronę i od razu słychać buczenie.Co to może być, ile kosztuje naprawa? Pozdrawiam. Ja mam ten sam problem. Przy prędkościach wyższych jak 50 słychać buczenie...z tego co się orientowałem to nie jest prawe łożysko tylko lewe do wymiany. Mam łożyska nowe 2 więc nie będę miał problemu z wymianą tylko moje pytanie nasuwa się takie.Słyszałem że jak jest auto z ABSem to troszkę jest to problematyczne...no ale zobacze podniosę sobie autko i zobacze w którym kole słychać jakiś tarcie. Jeśli ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie, czy jest możliwość wymiany samemu takiego łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi