Columb Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak w temacie. chodzi mi oto czy drzwi od megane scenic 97-99(tylne) sa takie same jak w modelu po liftingu z 2000r?? czy mozna zalozyc te od nowszego do starego i bedzie wszystko pasowac(przetloczenia zalamania wielkosc tych dzrwi??) Pytam bo wlasnie wymienialem dzrwi w moim i blacharz nie moze ich ustawic wzgledem przednich i twierdzi ze sa 0.5cm wyzsze i chyba dluzsze od starych i szczeliny i ksztaltki sie nie zgadzaja i mowi ze to sa drzwi od innego modelu/wersji i kaze mi kupic nowe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 można zakładać, bo kształt głównych elementów konstrukcyjnych się nie zmienił i drzwi też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Columb Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no wlasnie nie jestem taki pewien. sa one napewno wyzsze od starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ja sądzę, że są identyczne. kto by to zmieniał?? to duże koszty tak zasadniczo zmieniać konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Columb Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja sam juz nie wiem czy sa takie same czy inne. mialem do wymiany tylne dzrwi kupilem uzywane zalozylem i lipa nieszlo ich spasowac na przetloczeniach i na krancach na goze i na dole. wychodzilo na to ze sa wyzzsze od starych. kupilem teraz drugie drzwi od tarego scenica zalozylem i jest duzo lepiej bardziej "pasuja". wiec ocene pozostawiam wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi