cocker999 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 witam. Mam taki mały problem. Podczas pobytu w Szczecinie komuś tak spodobało się moje lusterko, że postanowił przywitać się z nim swoim butem. :evil: Lusterko przyniosła szwagierka bo ja jeszcze spalem. Miał lusterka M3 lecz były w kolorze auta. Naprawić się nie da i chciałem kupić nowe. Własnie takie: http://www.allegro.pl/item627501920_luster...enic_coupe.html Powiedzcie czy byłby kłopot podłaczyć kierunki pod nie? Wystarczy podczepić sie pod kabelki co ida w podłodze czy jest to bardziej skomplikowane? Wole się upewnić przed zakupem bo ja właśnie tak bym zrobił. Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Wole się upewnić przed zakupem przecież już kupiłeś wydaje mi się że wystarczy wpiąć w instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 dzis rano. Nie mam czasu już czekać. W weekend znowu do Szczecina jade ale auto juz chyba na parking strzezony bede odstawiał. A bez lusterek to niewygodnie się jeżdzi. To jak radzicie od kostki ciągnąć kabelki czy mogę naciąć kabelek koło drzwi i tam zaizolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 tak żeby Ci łatwiej było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a będzie to działać? bo najłatwiej to drzwiami w dół i podpiąć sie pod kabelek, ale jak robić to raz a porzadnie wiec wole dłużej to robić a dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 to jest tylko kolejna żaróweczka w obwodzie, jak dobrze bieguny podłączysz to musi działać. sam musisz wybrać miejsce gdzie się wpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 dziekowa. Jak dostane lusterka to się pobawie w podłaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi