marekl9 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Hej Planuje się wybrać na urlop w Pieniny. Zna ktoś namiary na jakiś konkretny pensjonat czy kwaterę. Najlepiej żeby pokoje były z łazienkami i wszędzie było w miarę blisko. Jakieś ścieżki rowerowe itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 marekl9, wystarczy wpisać w google "noclegi pieniny" a będziesz miał do wyboru, do koloru, dosłownie wszystko z cennikiem, podglądem kwater itp.,itd., jak na dłoni. Zazwyczaj noclegi w Pensjonatach ,zwłaszcza w Szczawnicy są najdroższe, ale na pewno znajdziesz tam to co Ci odpowiada i czego szukasz :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryan Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ja bylem teraz na weekend majowy w Szczawnicy i moge ci polecic ta miejscowosc z czystym sumieniem. Szlaków pieszych i tras rowerowych co niemiara. Dosc tanio mozna tez zjesc, polecam bar Halka w centrum. Ja nocowalem w Gackówce jak wpiszesz w google to znajdzie nr telefonu, pokoje czyste z łazienką, lodówką, tv i naczyniami. Ja placiłem 35 zl za dobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Rbit, koledze chyba raczej chodziło o sprawdzone oferty :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dokładnie chodzi mi o sprawdzone pensjonaty. Ofert jest bardzo dużo na różnych portalach, ciężko przejrzeć wszystkie. Jak ktoś był i zna to może polecić lub odradzić. Co roku opieram sie na opiniach, znajomych i internetowych i jeszcze źle nie trafiłem Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jeżeli chodzi o Szczawnicę to mogę polecić z czystym sumieniem to: http://www.osadaagata.eu/kontakt.html a jeśli kwatery prywatne to w pobliżu tej Osady jest taki jeden domek w którym spędziłem ostatnie wakacje, z bardzo miłymi młodymi gospodarzami : zczawnica.eri.pl/"]http://[ciach]zczawnica.eri.pl/ jest to ciut za Szczawnicą ok 1 km, ale za to jaki spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ja byłem właśnie w Szczawnicy w ubiegłe wakacje. Uważam to miejsce za super sprawę i na bank chce tam wrócić pochodzić po górach i nad brzegiem Dunajca przy czym obowiązkowe odstresowanie się podczas spływu. Nazw gdzie się zatrzymałem nie pamiętam ale była to prywatna kwatera przy ulicy Głównej obok parku. Za pokój z łazienką płaciłem chyba 35zł i to było bez wcześniejszej rezerwacji. I ważna uwaga. Jak będziesz się wybierał zdobywać szczyty to pierwsze na 3 korony się udaj od strony Krościenka a nie przez Sokolicę bo jak nie jesteś zaprawiony w chodzeniu to dalej już nie będziesz miał ochoty iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryan Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Lepper wierz mi wystarczy silna wola:D ja własnie szedlem od strony szczawnicy, a potem z kroscienka wrocilem busem. Jak zauwazylem, od strony krościenka wchodzili strasi ludzie i kobiety w ciazy:P I musze dodac ze nie jestem jakis wprawiony w wspinaczce bo w górach jestem z 2 razy w roku. Szedlem tyle ile przewiduja oznaczenia na szlaku z odpoczynkami co 20minut. Ale oczywiscie kazdy ma wybór jak chce isc.Jedno co mnie wkurzylo to kolejka ludzi na 3 korony - czekania chyba z 2 godziny dlatego sobie odpuscilem. Ale i tak bylo warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow740828 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 szczawnica jest super byłem tam chyba kilka razy warto pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Dzięki za info. Mam jeszcze pytanie odnośnie tych kolejek na trzy korony. O której sie zaczynają? Lubie wychodzić w góry bardzo wcześnie z rana jak jeszcze pusto na szlakach. Wiec o której trzeba wyjść? A i jak ktoś ma do polecenia ciekawe trasy, dobre jedzonko, jakieś imprezki wieczorne to chętnie osobiście sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryan Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 tzn to jest tak ze ponoc te kolejki sa tylko jak jest jakis dluzszy weekend, a tak normalnie to ponoc nie ma ludzie duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi