mjq Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam Mam do wymiany serwo hamulca. Pytanie czy serwo we wszystkich megankach było takie samo? Czy do każdej wersji silnikowej było inne. Moja meganka to 1.4 16v z 2001 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistols Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam.Czy serwo z megane classic 1,6 16v z 2000r bedzie pasowalo do megane classic 1,4 16v z 2002 roku? czy jest jakas roznica w serwach w megankach z silnikiem 1,6 a 1,4? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol_696 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 wydaje mi się kolego ze serwa są takie same niezależnie od wersji silnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi