silvercar Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Czy silniczek regulacji reflektora rozróżnia się na prawy i lewy. Mam problem że gdy przekręcam pokrętło pozycji reflektora na inną od 0 to prawy reflektor wędruje w dół a lewy w górę!!! Nie wiem czy jest to wina instalacji czy samego silniczka??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 prawdopodobnie odwrotnie są podpięte w jednym z nich przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 no faktycznie ciekawa usterka może silniczek masz na odwrót zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 albo kostka odwrotnie podpieta, tzn same kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Problem rozwiązany. Uszkodzony jeden punktów podparcia lustra, ten pod silniczkiem. Poprzedni właściciel, skręcił lustro w górnej części do obudowy wkrętem, co powodowało, że wysuwający się silniczek nie obniżał lustra, tylko wypychał je całe do przodu. Niestety wcześniej nie wpadłem na pomysł żeby wyciągnąć silniczek i sprawdzić jak się wysuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi