antonnio Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Zastanawiam się nad wynajęciem garażu tzw. blaszaka tyle tylko, że gość chce 150zł/miesiąc - parking nie jest strzeżony ale za to ogrodzony. Czy to dużo czy dobra cena? dodam, że garaż nie jest ogrzewany ale za to jest prąd i oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 antonnio, Moj sasiad ma blaszaka za 80zl miesiecznie.Murowany z kanalem i pradem 120zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Przecież koszt wynajęcia garażu zależy od lokalizacj, antonnio nie będzie garażował w Knurowie tylko dlatego że jest taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Dla mnie trochę szkoda by było 150 zł/m tj. 1800 zł/r. Teraz sobie pomyśl, co byś mógł kupić dla swojej meganki za 1800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 70 zita / miech. Blaszak ultra mały bez niczego (zero kanałów i innych prądów ). Garazowałem w nim clio...i dla meggi jest zdziebko za mały ;). Wiec do momentu gdy nie znajde niczego innego - meggi pod chmurką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 pyta o cene wiec napisalem.Niekaze mu w Knurowie garazu szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonnio Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No to jest inna rozmowa 70-80 PLN na miesiąc swoją drogą w żorach 70 PLN kosztuje parking strzeżony pod chmurką. Na razie dam sobie spokój. dzięki za opinie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 antonnio, W Knurowie parking strzezony sto pare zloty pod chmurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 No to jest inna rozmowa 70-80 PLN na miesiąc :D swoją drogą w żorach 70 PLN kosztuje parking strzeżony pod chmurką. Na razie dam sobie spokój. dzięki za opinie:D No ale ostatnio polikwidowali w Żorach trochę tych parkingów strzeżonych. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 to pewnie nie ma odniesienia, ale ja płacę 210 pln za miejsce w hali garażowej, a wcześniej płaciłem 80 pln za miejsce pod chmurką na parkingu osiedlowym. Tyle ze to była taka sąsiedzka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Strzeżony pod chmurką w Gdańsku 100 parę złotych, u siebie pod Słupskiem mam własny garaż. Pzdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi