Tomek77 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Pierwsze zdjęcia nowej Astry. Jak Wam się widzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wygląda jak M3 w wersji pięciodrzwiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 mi bardziej przypomina fiata bravo z którym dzieli wiele elementów np płytę podłogową i gamę silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Mnie to trochę mazdą 3 zalatuje. A lampy z tyłu trochę do audi, ale modelu nie podam bo nie znam :D Do M3 podobny jest jakiś nowy model (chyba) KIA, kilka razy się obejrzałem na drodze bo myślałem że to nowa Meganka a okazało się że to jakieś koreańskie popychadło :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A ja tam obstaje przy swoim. Dla mnie równie "zwykły i przeciętny" co M3 5d. I z profilu moim zdaniem bardzo podobny. Fiata bravo (optycznie) to ja w tym nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 przypatrz sie na zdjęciach profilowan maska te same lusterka linia drzwi i okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 I tak wszyscy wiemy że Megane Coupe III jest najładniejsza w swojej klasie jak na razie :D [ Dodano: 2009-05-14, 11:26 ] swoją drogą ciekawe czy w edycji Megane III będzie cabrio :D ciekawie to będzie wyglądać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 swoją drogą ciekawe czy w edycji Megane III będzie cabrio Na pewno będzie, kwestia czasu. Na razie możesz sobie do niej drzwi kupić :shock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi