Lewy Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Sonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 To może od razu sonda, czy należy przygotować dział dotyczący tuningu? zdrówko 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 no tez o tym myslalem juz czas temu ale wtedy forum dopiero otwieralo oczy :] z czasem sie pomysli tez i o takich fanaberiach na razie jednak moze jeszcze poczekajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 no tez o tym myslalem juz czas temu ale wtedy forum dopiero otwieralo oczy :] z czasem sie pomysli tez i o takich fanaberiach na razie jednak moze jeszcze poczekajmy. Fanaberie? Takie same jak LPG czy opony zimowe. Dla niektorych coś bardzo ważnego. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Hm od tego zawsze jest pełno for.. a tematycznie samego Megana był brak.. wg mojego skromnego zdania i uznania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Hm od tego zawsze jest pełno for.. a tematycznie samego Megana był brak.. wg mojego skromnego zdania i uznania.. I dlatego byłoby nieźle, gdyby polskie forum Megane wzbogacić o taki dział. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A moim zdaniem cała ta polemika w dość znaczący sposób odbiegła od istoty tego wątku i sondy :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Lewy i masz słuszność w swoim twierdzeniu. Pozdrówko :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ja po zakupie swojego autka chciałem się dowiedzieć czegoś więcej o Megance i zarzuciłem w wyszukiwarce hasło "Renault Megane Forum" i w ten sposób znalazłem te oto forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Na początku przeważała odpowiedź "z listy dyskusyjnej PIKURa". Teraz, gdy w rankingu jesteśmy wysoko, większość nowoprzybyłych, właśnie tak znajduje forum, co mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja znalazłem linka na forum KRMC, gdzie jest post z zaproszeniem na zlot francuzów koło Szczecina. Od pażdziernika jestem posiadaczem meganki HB a ze względu, że znam paru klubowiczów KRMC więc zalogowałem sie na ich forum. Ale widzę, że i na tym forum mamy parę cupetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A ja dowiedzialem sie przez www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A mi brak lecytyny i nie pamiętam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja was znalazłem w wyszukiwarce:] Bardzo się ciesze ze do was dołączyłem Dobre rady i instrukcje PozdrO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magand Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ja was poprostu zacząłem szukać sam w wyszukiwarkach internetowych jak tylko kupiłem Megane. wcześniej gdy byłem właścicielem mitsu to radziłem sie na tamtym forum POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi