Rafał78 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ponieważ jestem członkiem Vectra Klub Polska zacząłem się rozglądać za klubem Megan było to na jesieni zeszłego roku ale znalazłem klub Megan Coupe a w nim zero informacji mnie interesujących. Ostatnio zawitał nowy forumowicz na VKP i napisał że dotychczas udzielał się W klub Megane przesłał mi link i dzięki niemu jestem w tak szacownym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 niezle cieszymy sie ze mozemy byc pomocni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubapk Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Google ->Renault Megane Forum ->Szukaj z stronach w jezyku polskim genialne zrodlo wiedzy o autku i eksploatacji pozdro kubapk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asax1 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 w moim przypadku były to "Google" szukałem informacji o Scenicu nic nie znalazłem ciekawego, więc pomyślałem sobie Megane to prawie to samo i to tak sie zaczeło teraz forum jest w ulubionych w przegladarce :) , jako młody stażem użytkownik wiecej czytam niż się udzielam ale myślę że z czasem to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja, tak jak wiekszosc (jak wynika z ankiety) rowniez dowiedzialem sie o FORUM z internetu! :] Jestem tu nowy i jak widze (co mnie cieszy) wiele sie od Was dowiem! :] Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Google :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Google :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 A mi brak lecytyny i nie pamiętam A ja pamiętam. Na liście PIKURa pojawił sie taki jeden user. Krzychu, czy jakoś tak sie podpisywał :D Rzucił hasło o stworzeniu forum Megane. No i posypały sie gromy. "To nie wypali", "tylko lista dyskusyjna", "będziecie jak userzy Twingo i R5" itp. Ja byłem za, więc się zapisałem (jako pierwszy) i napotkałem moc wszelkiego rodzaju ciekawych postów. Czyli jeden powitalny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Być może tam faktycznie o tym przeczytałem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi 79 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Przez przypadek. Pojawiła sie mała dziwna usterka, i przed wybraniem sie do jakiegoś "fachowca" postanowiłem poszukać. Wpisałem w googlach i wyskoczyło. Dobrze zrobiłem,bo okazało sie ze wszystko jest ok , tylko uruchomiono (nie ja) w samochodzie funkcję o której nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaplot Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 GOOGLE... i wszystko jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Prawie jak każdy: GOOGLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbyczek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 GOOGLE oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Pierwsze info padło na ogólnopolskim forum renault. I medal temu kto to napisał (ja wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi