P-99 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 szukałem rozwiązania pewnego problemu i google wyświetliły mi temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasior5 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 po kupnie scenica szukałem na forum (dvhk)czegos na temat zmieniarki do fabrycznego radia i podano mi namiary do was .Super forum !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Z wyszukiwarki internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wyszukiwarka internetowa google. Jestem z wami od niedawna i na razie więcej czytam niż dyskutuję - ciągle brak mi czasu żeby przeczytać wszystko co mnie interesuje. Ukłony dla tych którzy założyli i prowadzą forum :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekl Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam Jestem całkowitym lajkonikiem motoryzacyjnym :-/ a szukałem czegoś o palącej sie kontrolce airbaga w mojej megi. Z googla znalzłem forum - Suuuuperpomocne - wszystko rzeczowo, bez zadęcia :) . Na razie jestem tylko czytaczem, bo nie czuje sie na siłach coś modzić od siebie :) Pozdrawiam wszystkich meganiaków :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Na stronce PIKUR-a był link...to sobie wszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabloo Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Googlowanie pomoglo poraz kolejny i znalazlem sie tutaj :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel Monika Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 dzień dobry, rozmawiałam z przyjacielem, który jest fanem capri o problemach z elektryką w mojej megance i to on właśnie podpowiedział mi, żeby tu, do Was zajrzeć. co też, jak już wiadomo uczyniłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaraz po zakupie mojego sceniolka miałem troszkę problemów z elektroniką. Każdy mechanik mówił co innego i po miesiącu chcieli mi cały silnik i sterownik wymienić. Gdy zajrzałem w to forum i zapodałem temat ,problem sie rozwiązał a w kieszeni uleżała pokaźna kwota. i od tego jest to forum,by pomagać innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ja zainteresowany kupnem Megane wpisałem w google Megane II+opinie i mi wyskoczyło to forum. I nie żałuję że tu zajrzałem bo widzę że są tu świetni ludzie i znają sie na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja wpisałem w google "forum renault" i tak oto jestem ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluswsa Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 a ja wpisałem "megane klub" i też tu jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Do sondy można by dodać opcję: Z naklejki forumowej / ramki na tablicę rejestracyjną :) Ja też od wujka Gógla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 no a nawet z flagi- choć one są raczej rzadko wykorzystywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 google :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi