janusz35 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 koledzy co powiecie na to autko: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=636095270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 janusz35, ciekawe gdzie on ten duży serwis zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek24 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Tempomatu i ASR-u to to autko chyba nie ma. Sam fakt ręcznej klimatyzacji świadczy o nienajbogatszej wersji wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Tempomatu nie ma, to widać nawet na zdjęciach, nie ma guzików na kierownicy, chyba, że ma tak jak część ludzi z Forum, "później uruchomiony" z autorskim sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpirek Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Raczej mierna wersja jak na renault. Ja szukałbym innego - i faktycznie ciekawe co wchodzio w zakres tego "Serwisu". A tempomatu nie ma na bankt nikt w niemczech na pewno nie dorabiał sobie samemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz35 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Byłem ,zobaczyłem , nie kupiłem. Twn duzy serwis to niby we Włoszech po 120tyś- wymiana rozrządu itd. -ale na obudowie rozrządu białą farbka jyż nieco zakurzony napis 96700 co sugeruje że rozrząd był wymieniony przy 96tys a nie przy 120 - obecny przebieg to 32 tyś na liczniku (gość mówił że 132tyś)- ogólnie autko "nie zachwyciło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi